Home >> Carti >> Dictionar roman-englez

Cartea "Dictionar roman-englez"

Dictionar roman-englez
Dictionar roman-englez

Dictionar roman-englez


Dicţionarul de faţă, de proporţii medii, prin vocabularul selectat şi modul de tratare a acestuia, se adresează atât începătorilor, cât şi celor care deşi cunosc destul de bine limba engleză, nu o stăpânesc îndeajuns. Pentru a satisface nevoia de cunoaştere a acestor două categorii mari de persoane, interesate în cunoaşterea limbii engleze, s-au urmărit două direcţii principale. Pe de o parte, ţinându-se seama de criteriul frecvenţei, au fost alese atât cuvintele-titlu, cât şi sensurile acestora şi expresiile aferente care să acopere sfera conversaţiil...

Autor: Irina Panovf
ISBN: 973-675-264-X1
Pagini: 404
Format: 320x240mm
Pret : N/A
Descriere

Dicţionarul de faţă, de proporţii medii, prin vocabularul selectat şi modul de tratare a acestuia, se adresează atât începătorilor, cât şi celor care deşi cunosc destul de bine limba engleză, nu o stăpânesc îndeajuns. Pentru a satisface nevoia de cunoaştere a acestor două categorii mari de persoane, interesate în cunoaşterea limbii engleze, s-au urmărit două direcţii principale. Pe de o parte, ţinându-se seama de criteriul frecvenţei, au fost alese atât cuvintele-titlu, cât şi sensurile acestora şi expresiile aferente care să acopere sfera conversaţiilor de zi cu zi, precum şi diverse domenii de preocupare. Pe de altă parte, această lucrare prezintă o tratare didactică a lexicului s

Dictionar roman-englez  

Dicţionarul de faţă, de proporţii medii, prin vocabularul selectat şi modul de tratare a acestuia, se adresează atât începătorilor, cât şi celor care deşi cunosc destul de bine limba engleză, nu o stăpânesc îndeajuns. Pentru a satisface nevoia de cunoaştere a acestor două categorii mari de persoane, interesate în cunoaşterea limbii engleze, s-au urmărit două direcţii principale. Pe de o parte, ţinându-se seama de criteriul frecvenţei, au fost alese atât cuvintele-titlu, cât şi sensurile acestora şi expresiile aferente care să acopere sfera conversaţiilor de zi cu zi, precum şi diverse domenii de preocupare. Pe de altă parte, această lucrare prezintă o tratare didactică a lexicului selectat, urmărindu-se în principal criteriul clarităţii. Prin aceasta se înţelege prezentarea unui material care deşi departe de a fi exhaustiv, să permită, însă, folosirea corectă a soluţiilor de traducere oferite. Această folosire corectă este uşurată atât prin indicarea unor mijloace lexicale (domeniu, sinonime etc) cât şi prin unele mijloace gramaticale (folosirea verbului la singular sau la plural după unele substantive, tipare verbale etc).

- mai multe detalii -

Pentru moment cartea nu este disponibila. Va rugam reveniti pentru a-i verifica disponibilitatea iar pana atunci va recomandam cartile din tabul alaturat.

Nu uitati sa consultati si sectiunea de carti electronice (eBooks - de pe cele mai populare siteuri) de mai jos!
Scrie recenzia sau spune-ne opiniile tale despre 'Dictionar roman-englez'.
Cu ce ai ramas citind aceasta carte?

Carti electronice - eBooks
Cartea pe care o cauti
Partenerul saptamanii
Editura Adantis a aparut in lumea editoriala romaneasca din dorinta de a aduce iubitorilor de carte titluri noi si captivante care sa-i ajute sa-si descopere adevarata personalitate, cea de dincolo de barierele impuse de societatea actuala, si sa traiasca in armonie, intr-o lume mai buna.
Recomandari

Miracolul apei

Pret de la: 22.5 RON
Autor: Masaru Emoto
ISBN: 978-973-87595-8-9
An aparitie: 2007   Pagini: 144   Format: 13 X 20 cm

Ghid complet pentru finantari europene CD

Pret de la: 229.29 RON
Autor: Florian Filat
ISBN: RS 1
Editura: RENTROP&STRATON
An aparitie: 2011   Format: CD
Categorie: Arta razboiului

Bucharest City Guide

Pret de la: 34.5 RON
ISBN: House of Guides 17
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2008   Pagini: 192   Format: 115 x 210 mm

Cancerul mamar

Pret de la: 10 RON
ISBN: V&S 6
An aparitie: 2008   Pagini: 142   Format: N/A; 154 g