De câte ori nu ne-am dorit să ne uimim invitaţii cu preparate spectaculoase? E adevărat, de Paşte şi Crăciun, rămânem fideli tradiţiilor. Dar peste an există multe mese speciale când vrem să uităm de reţetele mamelor şi bunicilor şi să folosim tehnici moderne şi ingrediente noi, pentru a obţine rezultate spectaculoase.
Această carte ne oferă sugestii pentru meniuri clasice sau originale, pentru toate gusturile şi aproape pentru toate buzunarele.
Veţi găsi aici 60 de reţete sofisticate dar, totuşi, uşor de preparat – antreuri irezistibile, feluri principale demne de masa unui prinţ, deserturi pe care le-ai mânca şi cu ochii. Unele dintre aceste
De câte ori nu ne-am dorit să ne uimim invitaţii cu preparate spectaculoase? E adevărat, de Paşte şi Crăciun, rămânem fideli tradiţiilor. Dar peste an există multe mese speciale când vrem să uităm de reţetele mamelor şi bunicilor şi să folosim tehnici moderne şi ingrediente noi, pentru a obţine rezultate spectaculoase.
Această carte ne oferă sugestii pentru meniuri clasice sau originale, pentru toate gusturile şi aproape pentru toate buzunarele.
Veţi găsi aici 60 de reţete sofisticate dar, totuşi, uşor de preparat – antreuri irezistibile, feluri principale demne de masa unui prinţ, deserturi pe care le-ai mânca şi cu ochii. Unele dintre aceste preparate pot fi pregătite din ajun, altele necesită o procesare rapidă, puţin înainte de a fi aduse la masă. Cele mai multe nu solicită un efort fizic deosebit din partea gospodinei, însă există aici reţete cu ingrediente ceva mai scumpe pentru consumatorul român. Cu toate acestea, merită să le încercaţi pentru că reuşita lor vă va aduce satisfacţia uimirii şi a bucuriei oaspeţilor şi va contribui la crearea unei atmosfere de excepţie, pe care aceştia nu o vor uita curând.