Home >> Carti >> Copilul - manual de utilizare

Cartea "Copilul - manual de utilizare"

Copilul - manual de utilizare
Copilul - manual de utilizare

Copilul - manual de utilizare


În sfârşit! Am reuşit să găsim o serie de titluri care pot răspunde la întrebarea principală pe care o pun toţi părinţi: copiii ăştia nu se livrează cu un manual de utilizare? Acum, da! Editura House of Guides a lansat o serie de manuale de utilizare, pe grupe de vârstă. Vei vedea cât de uşor poţi înţelege cum funcţionează corpul uman şi de ce este nevoie la fiecare moment al vieţii, urmărind interesantul şi distractivul mod în care autorii oferă explicaţii, tratând absolut toate aspectele ca şi cum ar vorbi despre aparatură electr...

ISBN: 9786065130968x
Editura: HOUSE OF GUIDES
An apartie: 2009
Pagini: 216
Format: 127 x 177,8 mm
Pret : N/A
Descriere

În sfârşit! Am reuşit să găsim o serie de titluri care pot răspunde la întrebarea principală pe care o pun toţi părinţi: copiii ăştia nu se livrează cu un manual de utilizare? Acum, da! Editura House of Guides a lansat o serie de manuale de utilizare, pe grupe de vârstă. Vei vedea cât de uşor poţi înţelege cum funcţionează corpul uman şi de ce este nevoie la fiecare moment al vieţii, urmărind interesantul şi distractivul mod în care autorii oferă explicaţii, tratând absolut toate aspectele ca şi cum ar vorbi despre aparatură electrocasnică.Acesta este al doilea titlu din utila colecţie şi, chiar dacă nu ai folosit şi primul volum - Bebeluşu

Copilul - manual de utilizare  

În sfârşit! Am reuşit să găsim o serie de titluri care pot răspunde la întrebarea principală pe care o pun toţi părinţi: copiii ăştia nu se livrează cu un manual de utilizare? Acum, da! Editura House of Guides a lansat o serie de manuale de utilizare, pe grupe de vârstă. Vei vedea cât de uşor poţi înţelege cum funcţionează corpul uman şi de ce este nevoie la fiecare moment al vieţii, urmărind interesantul şi distractivul mod în care autorii oferă explicaţii, tratând absolut toate aspectele ca şi cum ar vorbi despre aparatură electrocasnică.Acesta este al doilea titlu din utila colecţie şi, chiar dacă nu ai folosit şi primul volum - Bebeluşul - manual de utilizare - suntem siguri că ne vei mulţumi pentru acest adevărat ghid pentru stăpânirea tehnologiei copiilor.În momentul în care reuşeşti să înţelegi şi să stăpâneşti modul de funcţionare al copilului, acesta se defectează, refuză alimentarea, plânge fără motiv şi se împotriveşte încercărilor tale de a-l îmbrăca. Bebeluşul tău tocmai s-a actualizat la stadiul de copil. Dar cum poţi ajunge să controlezi tehnologia schimbătoare a copilului?
Cu ajutorul unor instrucţiuni pas cu pas şi a unor diagrame schematice de mare ajutor, Copilul - manual de utilizare răspunde la cele mai întâlnite întrebări: cum ar trebui să reacţionez când copilul meu are accese de furie? Cum ar trebui să-l învăţ pe copilul meu să evacueze singur deşeurile? Oricare ar fi grijile tale legate de acest subiect, vei găsi soluţiile în această carte, oferite de pediatrul psiholog dr. Brett R. Kuhn şi de co-autorul Joe Borgenicht. Împreună, ei oferă sfaturi foarte preţioase pentru toţi cei care vor să afle lucrurile elementare ale îngrijirii copilului.

- mai multe detalii -

Pentru moment cartea nu este disponibila. Va rugam reveniti pentru a-i verifica disponibilitatea iar pana atunci va recomandam cartile din tabul alaturat.

Nu uitati sa consultati si sectiunea de carti electronice (eBooks - de pe cele mai populare siteuri) de mai jos!
Scrie recenzia sau spune-ne opiniile tale despre 'Copilul - manual de utilizare'.
Cu ce ai ramas citind aceasta carte?

Carti electronice - eBooks
Cartea pe care o cauti
Partenerul saptamanii
Editura Adantis a aparut in lumea editoriala romaneasca din dorinta de a aduce iubitorilor de carte titluri noi si captivante care sa-i ajute sa-si descopere adevarata personalitate, cea de dincolo de barierele impuse de societatea actuala, si sa traiasca in armonie, intr-o lume mai buna.
Recomandari

SARCINA - NUMARATOAREA INVERSA. 9 luni de sfaturi practice, indrumari utile si adevaruri necenzurate

Pret de la: 20 RON
ISBN: 9786065131019
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2009   Pagini: 288   Format: 127 x 178 mm
Categorie: Manuscrise , Manuscrise

Estetica muzicii sacre

Pret de la: 8 RON
Autor: Cezar Geanta
ISBN: V&S 99
Pagini: 152   Format: N/A; 160 g
Categorie: Manuscrise , Manuscrise

Revista Romana de Taxe Impozite Contabilitate - abonament 12 aparitii

Pret de la: 405.48 RON
ISBN: 2068- 6374
Editura: RENTROP&STRATON
An aparitie: 2010   Pagini: 32   Format: A4

DINCOLO DE SECRET

Pret de la: 32 RON
Autor: dr. Lisa Love
ISBN: 978-606-92318-2-1
Editura: ADANTIS
An aparitie: 2011   Pagini: 256   Format: 13/20
Categorie: Manuscrise

BUCURESTI SI IMPREJURIMI - GHID TURISTIC (LIMBA ROMANA)

Pret de la: 36.5 RON
ISBN: 9786065130593
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2009   Pagini: 132   Format: 115x210 mm

Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 2010 + 12 actualizari

Pret de la: 855.65 RON
ISBN: 1843-1445
Editura: RENTROP&STRATON
An aparitie: 2010   Pagini: 850   Format: A4