Prin lucrarea Mariei Dobrescu, "Ospete vanatoresti", avem acces la lumea fascinanta a alchimiilor gastronomice. Colaborand cu unii dintre cei mai renumiti bucatari ai Bucurestiului, autoarea reuseste sa dezvaluie celor pasionati de preparatele vanatoresti nu doar o serie de retete minunate, ci informatii esentiale pentru pregatirea vanatului, reguli de urmat, alegerea unor vinuri care sa se potriveasca acestor preparate si chiar o serie de legende si traditii specifice. Urmand sfaturile ei veti sti de ce preparatele din carne de vanat necesita numeroase ingrediente pentru preparare si enorm de multa atentie si rabdare. Timpul pregatirii nu se poate masura cu exactitate, insa carnea de vanat merita toata asteptarea pentru ca este unica, rafinata, cu multa personalitate si cere, in mod obligatoriu, o ambianta speciala.
Oric
Prin lucrarea Mariei Dobrescu, "Ospete vanatoresti", avem acces la lumea fascinanta a alchimiilor gastronomice. Colaborand cu unii dintre cei mai renumiti bucatari ai Bucurestiului, autoarea reuseste sa dezvaluie celor pasionati de preparatele vanatoresti nu doar o serie de retete minunate, ci informatii esentiale pentru pregatirea vanatului, reguli de urmat, alegerea unor vinuri care sa se potriveasca acestor preparate si chiar o serie de legende si traditii specifice. Urmand sfaturile ei veti sti de ce preparatele din carne de vanat necesita numeroase ingrediente pentru preparare si enorm de multa atentie si rabdare. Timpul pregatirii nu se poate masura cu exactitate, insa carnea de vanat merita toata asteptarea pentru ca este unica, rafinata, cu multa personalitate si cere, in mod obligatoriu, o ambianta speciala.
Oricand vreti sa va rasfatati cu ceva gustos va recomandam sa va inspirati din cartea Mariei Dobrescu.