Colectie vândută în peste 60 de milioane de exemplare ! Vă oferim o enciclopedie bine documentată, cu imagini color ale automobilelor de azi şi de ieri, dar şi ale multor mecanisme care le pun în funcţiune. Puteţi vedea: una din cele mai vechi maşini, cum se producea un Ford model T, interiorul u...
Parazitozele hepatice la animale constituie si astazi un domeniu extrem de discutat atât datorita frecvenctei înca crescute a acestor afectiuni, cât si datorita implicatiilor socio-economice deosebite.
Ficatul, adevarat filtru al organismului animal, este un organ implicat frecvent în parazitoze atât ca sediu final de dezv...
„...O carte care abordeaza atat dezbaterea stiintifica teoretica, cat si prezentarea punctiforma a unor realizari concrete in domeniu...” ( Prof. Univ. Dr. Sigismund Duma)
Descriere
Viata de zi cu zi este plina de situatii care necesita decizii. Indiferent daca avem sau nu abilitati matematice, in mod frecvent estimam si comparam probabilitati, uneori fara sa ne dam seama, in special atunci cand luam decizii. Dar probabilitatile nu sunt doar niste simple numere atasate obiectiv sau subiectiv evenimentelor, cum ar put...
Referent ştiinţific: Prof.univ.dr.Rodica Cuciureanu
Consilier editorial: Prof.univ.dr.ing. Emanoil Bârsan
The monographic piece of work from the following pages contains the main aspects of the chemical contamination of food, which are structured in two parts.
The first chapter shows general aspects concerning...
Referent ştiinţific: Prof.univ.dr.Rodica Cuciureanu
Consilier editorial: Prof.univ.dr.ing. Emanoil Bârsan
Lucrarea de faţã, prima cu acest conţinut apãrutã în România, se înscrie în aria de preocupãri consideratã de importanţã prioritarã de cãtre ţãrile Uniunii Europene. Autorul...
Referent ştiinţific: Dr. Marieta Vasilov
Consilier editorial: Prof.univ.dr.ing. Emanoil Bârsan
Lucrarea de faţã este prima sintezã naţionalã privind “Contaminarea chimicã a produselor alimentare din România”, elaboratã în colaborare cu specialiştii din cele patru zone teritoriale ale Român...
Referent ştiinţific: Dr. Marieta Vasilov
Consilier editorial: Prof.univ.dr.ing. Emanoil Bârsan
Prin cunoaşterea poluãrii chimice a alimentelor precum şi nivelele principalilor contaminaţi chimici din alimente se poate impune reducerea folosirii necontrolate a unor substanţe chimice şi s...