Home >> Carti >> Aplicatii PowerPoint educationale

Cartea "Aplicatii PowerPoint educationale"

Aplicatii PowerPoint educationale
Aplicatii PowerPoint educationale

Aplicatii PowerPoint educationale


Ce nu prea se stie despre PowerPoint este ca diapozitivele pot fi prezentate intr-o ordine "programata" de utilizator, adica dupa cum doreste acesta, daca, in prealabil, s-au facut anumite legaturi intre componentele din diferite diapozitive.Astfel, in PowerPoint se pot crea documente electronice de tip hipertext, ca cele din Internet. Iar ceea ce ii da lui PowerPoint o adevarata putere este mediul de programare Visual Basic pentru aplicatii (VBA), care il insoteste si care permite realizarea de adevarate aplicatii Windows, cu intrari si iesiri de date de la utilizator, cu calcule si decizii.Visual Basic pentru apli...

ISBN: 973-87496-0-3
Editura: EduSoft
An apartie: 2005
Pagini: 130
Format: B5
Pret : N/A
Descriere

Ce nu prea se stie despre PowerPoint este ca diapozitivele pot fi prezentate intr-o ordine "programata" de utilizator, adica dupa cum doreste acesta, daca, in prealabil, s-au facut anumite legaturi intre componentele din diferite diapozitive.Astfel, in PowerPoint se pot crea documente electronice de tip hipertext, ca cele din Internet. Iar ceea ce ii da lui PowerPoint o adevarata putere este mediul de programare Visual Basic pentru aplicatii (VBA), care il insoteste si care permite realizarea de adevarate aplicatii Windows, cu intrari si iesiri de date de la utilizator, cu calcule si decizii.Visual Basic pentru aplicatii transforma PowerPoint intr-un mediu de dezvoltare de aplicatii foarte performant, uneori interfata dintre om si calculator si chiar si bune parti din program fiind

Aplicatii PowerPoint educationale  

Ce nu prea se stie despre PowerPoint este ca diapozitivele pot fi prezentate intr-o ordine "programata" de utilizator, adica dupa cum doreste acesta, daca, in prealabil, s-au facut anumite legaturi intre componentele din diferite diapozitive.Astfel, in PowerPoint se pot crea documente electronice de tip hipertext, ca cele din Internet. Iar ceea ce ii da lui PowerPoint o adevarata putere este mediul de programare Visual Basic pentru aplicatii (VBA), care il insoteste si care permite realizarea de adevarate aplicatii Windows, cu intrari si iesiri de date de la utilizator, cu calcule si decizii.Visual Basic pentru aplicatii transforma PowerPoint intr-un mediu de dezvoltare de aplicatii foarte performant, uneori interfata dintre om si calculator si chiar si bune parti din program fiind mult mai usor de realizat decat chiar in medii de programare profesioniste. Lucrari pentru care unii programatori in mediul Visual Basic clasic muncesc foarte mult, se scriu mult mai usor in PowerPoint, asa incat nu trebuie sa fii un expert in informatica, pentru a realiza asemenea aplicatii, in orice domeniu doresti.Sub aceasta forma, PowerPoint se poate folosi cu foarte mult succes in domeniul didactic. Pe lang` faptul ca se pot realiza orice gen de prezentari de material stiintific (din orice domeniu), educatorii, invatatorii si profesorii vor gasi in aceasta lucrare aplicatii care le vor deschide noi orizonturi de utilizare a calculatorului in profesia lor. Se stie cat de atrasi sunt copiii, de la cele mai fragede varste, de calculatoarele electronice. In multe gradinite si scoli din Romania, copiii folosesc tehnica de calcul pentru jocuri, desene si altele. Unele aplicatii din aceasta carte vor da sugestii educatorilor si invatatorilor de a implementa pe calculator si programe cu rol educativ mai pronuntat.Alte aplicatii se adreseaza psihologilor, care doresc sa realizeze teste de personalitate sau de inteligenta computerizate. Psihologii si consilieri scolari vor vedea ca nu mai este nevoie sa se apeleze la un specialist in informatica pentru ca acesta sa le realizeze un asemenea program sau sa cheltuiasca foarte multe pe produse specializate.

Doua capitole din carte prezinta modul in care se pot realiza teste de acuitate vizuala si auditiva, ceea ce face din calculator o unealta deosebita in munca unui psiholog, care nu va mai avea nevoie de un echipament special. Un alt capitol se refera la realizarea pe calculator, in PowerPoint, a unor teste de relaxare. Urmand instructiunile si exemplele (animate) ce apar pe ecran, va veti putea relaxa prin exercitii fizice.Iar ultimele doua capitole sunt de-a dreptul fascinante. Primul dintre ele ne prezinta cum putem folosi personajele animate Microsoft Agent pentru a da viata prezentarilor noastre, pentru ca aceste personaje pot vorbi, gesticula sau se pot deplasa pe ecran, pentru a insoti prezentarea cu explicatii si constituie deliciul celor mici. Ultimul capitol il aduce pe PowerPoint din lumea virtuala a ecranului in lumea reala, fizica. Lego Mindstorms Robotic Invention System este, dupa cum spune si numele, un kit de construit roboti, dar nu orice fel de roboti, ci roboti cu motorase, cu senzori, cu parghii si roti dintate si care pot fi programati chiar si din PowerPoint.Asadar, aceasta carte se adreseaza profesorilor, ediucatorilor si invatatorilor, psihologilor, consilierilor scolari, medicilor, asistentilor sociali, precum si copiilor, elevilor, studentilor, infomaticienilor si nu in ultimul rand dumneavoastra.

- mai multe detalii -

Pentru moment cartea nu este disponibila. Va rugam reveniti pentru a-i verifica disponibilitatea iar pana atunci va recomandam cartile din tabul alaturat.

Nu uitati sa consultati si sectiunea de carti electronice (eBooks - de pe cele mai populare siteuri) de mai jos!

101 PROBLEME C++ - CLASA A X-A - Ediţia a II-a revizuită pentru Code::Blocks

Pret de la: 22 RON
ISBN: 978-606-635-206-2
Editura: Editura ELSE
An aparitie: 2015   Pagini: 108   Format: A5

20 aplicatii in Delphi si Visual Basic

Pret de la: 19 RON
Autor: Bogdan Patrut
ISBN: 973-87655-3-6
Editura: EduSoft
An aparitie: 2005   Pagini: 211  

Acces 2007 - Aplicatii economice

Pret de la: 25 RON
ISBN: 978-606-594-075-8
Editura: Ideea Europeana
An aparitie: 2010   Pagini: 206   Format: 21x30 cm

ALGORITMI – TEORIE ŞI APLICAŢII - Ediţia a II -a

Pret de la: 22 RON
ISBN: 978-606-635-127-0
Editura: Editura ELSE
An aparitie: 2014   Pagini: 96   Format: A5

ANTISPAM, VIRUSI, POP-UP, SPYWARE (CD inclus)

Pret de la: 19 RON
Autor: Ken FEINSTEIN
ISBN: 973-7881-06-0
An aparitie: 2006   Pagini: 248   Format: 18x23 cm
Categorie: Stiintifice , Stiintifice

Aplicații HTML

Pret de la: 23 RON
ISBN: 978-606-635-369-4
Editura: Editura ELSE
An aparitie: 2016   Pagini: 103  

BAZE DE DATE. APLICAŢII ORACLE - SQL ŞI PL/SQL

Pret de la: 43 RON
ISBN: 978-606-8276-22-9
Editura: Editura ELSE
An aparitie: 2010   Pagini: 256   Format: A5

Bioinformatica

Pret de la: 30 RON
Autor: Ionut David
ISBN: InfoData 12
Categorie: Stiintifice , Stiintifice
Scrie recenzia sau spune-ne opiniile tale despre 'Aplicatii PowerPoint educationale'.
Cu ce ai ramas citind aceasta carte?

Carti electronice - eBooks
Cartea pe care o cauti
Partenerul saptamanii
Editura Adantis a aparut in lumea editoriala romaneasca din dorinta de a aduce iubitorilor de carte titluri noi si captivante care sa-i ajute sa-si descopere adevarata personalitate, cea de dincolo de barierele impuse de societatea actuala, si sa traiasca in armonie, intr-o lume mai buna.
Recomandari

Ghidul dulciurilor de casa

Pret de la: 36.5 RON
ISBN: House of Guides 38
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2008   Pagini: 304   Format: 165 x 235 mm
Categorie: Educatie , Educatie

CUVINTE CARE SCHIMBA MINTI

Pret de la: 25 RON
ISBN: Amaltea 189
Editura: AMALTEA
Categorie: Educatie , Educatie

Alimente care ard grasimi - slabiti mancand - in 14 zile

Pret de la: 31.5 RON
ISBN: 9786065130333
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2009   Pagini: 130  

Puterea curativa a vinului

Pret de la: 23.5 RON
ISBN: House of Guides 48
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2007   Pagini: 152   Format: 140x205 mm
Categorie: Educatie , Educatie , Educatie

ADOLESCENTA PE INTELESUL TUTUROR - SFATURI SIMPLE PENTRU PARINTI COPLESITI

Pret de la: 19.5 RON
ISBN: 9786065131330
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2010   Format: 140 X 205 mm
Categorie: Educatie , Educatie , Educatie

Cultivarea ciupercilor Pleurotus CD

Pret de la: 59.95 RON
ISBN: RS 2
Editura: RENTROP&STRATON
An aparitie: 2010   Format: CD