Biblios.ro - Termeni si conditiiTermeni si conditii

Condiţii de utilizare

Serviciul Biblios.ro aflat în proprietatea şi administrat de SMART SYSTEMS S.R.L., este furnizat în conformitate cu termenii şi condiţiile prezentate în continuare. Adresa web prin care este furnizat acest serviciu este www.biblios.ro, accesarea acestui site fiind guvernată de condiţiile menţionate în acest document. Utilizarea site-ului Biblios.ro reprezinta un Acord implicit între utilizator şi Smart Systems.

Smart Systems îşi asumă dreptul de a modifica, suprima sau înlocui, în orice moment, porţiuni ale acestui site, şi de a modifica, de asemenea, în orice moment Termenii şi Condiţiile de Utilizare, fără avertizare prealabilă. Orice modificare intră în vigoare în clipa afişării sale pe acest web site.

Surse de informare

Informaţiile oferite de biblios.ro privind cărţile, editurile, tipografiile, preţurile, etc., precum şi descrierile de cărti, sunt informaţii ce provin din doua categorii de surse:

a) informaţii publice preluate de echipa Biblios.ro din surse fără restricţii privind drepturile de autor;

b) informaţii de la partenerii Biblios.ro - edituri, autori, librarii şi utilizatori.

Informaţiile culese de Smart Systems şi publicate pe Biblios.ro, au fost preluate de pe surse publice care nu au menţiuni legate de drepturi rezervate sau copyright. Aceste informaţii sunt puse la dispoziţia vizitatorilor fara un scop comercial şi sunt publicate cu bună credinţă.

Firmele (editurile sau librariile) care nu doresc ca informaţii ce le privesc au care fac obiectul unui drept ce el aparţine direct să fie prezentate în site sunt rugate sa ne contacteze, iar informaţia în cauză va fi imediat înlăturată.

Referitor la accesare

Ne rezervam dreptul sa înregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezolutie, referer.

Limitarea responsabilităţii

Serviciul furnizat prin intermediul site-ului Biblios.ro este unul gratuit. Serviciul este furnizat pe principiul celui mai bun efort pentru a asigura o calitate buna iar Biblios.ro şi/sau operatorii acestuia şi/sau administratorii şi/sau propietarii acestuia nu îşi asumă nici un fel de obligaţie şi/sau responsabilitate directă sau indirectă în ceea ce priveşte utilizarea acestui site de către utilizator.

Smart Systems depune toate eforturile pentru ca informatiile referitoare la carti, la continutul si la descrierile acestora, precum si cele referitoare la tipografiile si editurile care le publica şi la librăriile care le vând sa fie cât mai corecte si complete. În cadrul acestor eforturi, Smart Systems face verificari prin compararea informatiilor publice, cu cele furnizate de edituri si cu cele din cartile în cauza. Totusi, Smart Systems nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele inadvertente aflate printre informatiile de pe site-ul Biblios.ro .

Smart Systems nu raspunde de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si comentariilor introduse de vizitatori.

Deoarece informaţiile publicate pe Biblios.ro provin din surse multiple, asupra cărora Smart Systems nu are control, Smart Systems nu îşi asumă nici o responsabilitate sau garanţie în ceea ce priveşte acurateţea şi integralitatea informaţiilor furnizate in orice moment.

Smart Systems nu raspunde de site-urile ale caror link-uri sunt prezente pe acest site. Rămâne la aprecierea dumneavoastraă dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri.

Suportul tehnic sau funcţional din partea echipei ce intreţine serviciul Biblios.ro este oferit in măsura posibilităţilor, oferirea acestui suport nefiind garantată în nici un fel.

Smart Systems şi partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/in timpul utilizarii site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora.

Smart Systems nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că acest site, serverele sale sau corespondenţa electronică sunt lipsite de viruţi sau alte componente daunatoare specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor, că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi.

Drepturi de autor (copyright)

Întregul continut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea Smart Systems SRL, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Design-ul site-ului (modul în care sunt combinate elementele de continut ale site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Smart Systems si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus intra în contradictie cu legile în vigoare. Folosirea fara acordul Smart Systems S.R.L. a oricaror din elementele enumerate va determina Smart Systems S.R.L. sau reprezentantii acestuia sa ia imediate masuri de restabilire a legalitatii prin folosirea tuturor procedeelor legale de protectie si despagubire pentru incalcarea drepturilor mai sus mentionate.

Excepţii

Preluarea informatiilor despre carti (titluri, autori, descrieri, preturi etc.) sau a copertilor si imaginilor este încurajata si se poate face fara acordul scris al Smart Systems SRL, în scopul popularizarii informatiilor despre carti, sub rezerva specificarii sursei de provenienta a acestora.

Despre parteneri

Biblios.ro întelege sa-si apropie ca parteneri toate editurile din România care astfel vor avea acces, în mod gratuit, la cea mai importanta platforma de promovare de carte la nivel national. În cadrul acestui parteneriat editurile au acces gratuit, pe baza de username si parola, la sectiunea de administrare a site-ului unde îsi vor putea gestiona si actualiza, direct pe Biblios.ro , informatiile despre propriile carti publicate.

Dacă sunteţi parteneri, sunteţi responsabili de păstrarea confidentialităţii parolei de acces şi a username-ului. Smart Systems nu poate fi făcută responsabilă de consecinţele de orice natură derivate din accesul neautorizat datorat nerespectării acestei prevederi.

Partenerii sunt încurajaţi să furnizeze informaţii cât mai complete despre carte, informaţii care vor fi atât la nivel tehnic ( Titlu carte, Cod ISBN, Autor, Colectie, Editie, Numar de pagini, Pret, etc. ) cât si la nivelul continutului semantic al cartii.

Informaţiiţe furnizate de parteneri nu pot fi însă de natură defăimatoare, obscenă, înjurioasă, ameninţătoare sau în vreun fel ilegală la adresa unor terţi. Este interzisă publicarea de text sau orice fel de material de tipul: ataşamente care conţin viruşi informatici; publicitate comercială alta decât anunţuri de vânzari-cumpărări sub titlu privat; scrisori de tip "lanţ" sau afaceri "piramidale". Este interzisă folosirea de adrese de e-mail false şi de a pretinde altă identitate decât cea reală.

Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori înregistraţi folosirea serviciului Biblios.ro, în totalitate sau parţial, inclusiv de a bloca accesul de pe un anumit IP, fie el privat sau comercial (firme), cu sau fără avertizare ori înştiinţare, în orice moment, dacă aceştia fac dovada sau sunt suspectaţi de o utilizare abuzivă, sau care dovedeste rea-voinţă.

Partenerii sunt responsabili integral şi fără excepţie de conţinutul publicat pe Biblios.ro.

Utilizarea site-ului

In timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, utilizatorul se angajează să respecte legile în vigoare şi să nu desfăşoare activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; să nu modifice, copieze, distribuie, transmită, afişeze, publice, reproduce sau creeze produse derivate sau să folosească în scop comercial orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului.

Litigii

Litigiile apărute între utilizatorii/partenerii acestui site şi Smart Systems S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabilă sau, în caz de eşec, se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.

Cartea pe care o cauti
Partenerul saptamanii
Editura Adantis a aparut in lumea editoriala romaneasca din dorinta de a aduce iubitorilor de carte titluri noi si captivante care sa-i ajute sa-si descopere adevarata personalitate, cea de dincolo de barierele impuse de societatea actuala, si sa traiasca in armonie, intr-o lume mai buna.
Recomandari

Comisia - Istoria necenzurata a investigatiilor privind evenimentele din 11-09-2001

Pret de la: 14.45 RON
Autor: Philip Shenon
ISBN: 978-606-51-3041-8
Editura: Editura LHR
Pagini: 480   Format: 155 x 230 mm

Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 2010 + 12 actualizari

Pret de la: 855.65 RON
ISBN: 1843-1445
Editura: RENTROP&STRATON
An aparitie: 2010   Pagini: 850   Format: A4

Cartea recordurilor lumii antice

Pret de la: 10 RON
ISBN: House of Guides 93
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2008   Pagini: 280   Format: 140x205 mm

La masa cu sfintii

Pret de la: 10 RON
ISBN: House of Guides 39
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2008   Pagini: 176   Format: 140x205 mm

DINCOLO DE SECRET

Pret de la: 32 RON
Autor: dr. Lisa Love
ISBN: 978-606-92318-2-1
Editura: ADANTIS
An aparitie: 2011   Pagini: 256   Format: 13/20
Categorie: Alimentatie

TOP 10 FANTEZII SEXUALE FEMININE

Pret de la: 23.5 RON
Autor: Julie Bray
ISBN: 9786065131323
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2010   Pagini: 128   Format: 140 x 205 mm
Categorie: Alimentatie , Alimentatie