Deseori intuim că între ce mâncăm şi starea noastră de mai mult sau mai puţin bine există o strânsă relaţie cauză-efect, valabilă în ambele sensuri. Faptul că ne place o anumită mâncare, într-un anumit moment reprezintă, într-o foarte mare măsură, expresia unei percepţii mai mult psihologice decât strict gustative. Dacă mâncarea ne dă o saţietate plăcută, desertul - în speţă dulciurile - sunt chiar plăcerea în sine. Iar dacă acestea din urmă sunt pregătite acasă, pentru familie sau musafiri, bucuria gospodinei devine exponentul plăcerii celor ce-i gustă bunătăţile.
Ediţia actuală a Ghidului dulciurilor de casă este o s
Deseori intuim că între ce mâncăm şi starea noastră de mai mult sau mai puţin bine există o strânsă relaţie cauză-efect, valabilă în ambele sensuri. Faptul că ne place o anumită mâncare, într-un anumit moment reprezintă, într-o foarte mare măsură, expresia unei percepţii mai mult psihologice decât strict gustative. Dacă mâncarea ne dă o saţietate plăcută, desertul - în speţă dulciurile - sunt chiar plăcerea în sine. Iar dacă acestea din urmă sunt pregătite acasă, pentru familie sau musafiri, bucuria gospodinei devine exponentul plăcerii celor ce-i gustă bunătăţile.
Ediţia actuală a Ghidului dulciurilor de casă este o sursă de inspiraţie atât pentru gospodinele tinere, cât şi pentru cele mai experimentate. Ele vor găsi aici reţete pentru toate gusturile şi vârstele, autohtone sau de prin alte părţi, care vor aduce un plus de bucurie celor dragi.