Gustul dulce este, în general, cel care ne atrage cel mai mult la un aliment. Cui nu i-a fost poftă, la un moment dat, fie de o prăjitură cu ciocolată, fie de o tartă cu fructe sau o brioşă? Dacă ţi-ai dorit vreodată să pregăteşti singură (sau singur - de ce nu?) un desert minunat şi nu ai găsit până acum un îndrumar care să te ajute să o faci, deschide acest "Ghid al dulciurilor" şi vei descoperi în paginile sale dulciuri atât româneşti, cât şi internaţionale, de la tradiţionalele plăcinte "poale-n brâu", până la delicata prăjitură "Pavlova". Pentru a le putea prepara, nu trebuie decât să urmezi indicaţiile fiecărei reţete, la care să adaugi - bineînţ
Gustul dulce este, în general, cel care ne atrage cel mai mult la un aliment. Cui nu i-a fost poftă, la un moment dat, fie de o prăjitură cu ciocolată, fie de o tartă cu fructe sau o brioşă? Dacă ţi-ai dorit vreodată să pregăteşti singură (sau singur - de ce nu?) un desert minunat şi nu ai găsit până acum un îndrumar care să te ajute să o faci, deschide acest "Ghid al dulciurilor" şi vei descoperi în paginile sale dulciuri atât româneşti, cât şi internaţionale, de la tradiţionalele plăcinte "poale-n brâu", până la delicata prăjitură "Pavlova". Pentru a le putea prepara, nu trebuie decât să urmezi indicaţiile fiecărei reţete, la care să adaugi - bineînţeles - şi un strop de pasiune. Vei reuşi să realizezi dulciuri minunate, care îi vor încânta pe cei dragi iar pe tine te vor umple de mândrie. Mai mult decât o carte de reţete, acest "Ghid" este un volum de referinţă pentru toţi cei pasionaţi de arta gustului.