Home >> Carti >> Oracolul cristalelor de apa

Cartea "Oracolul cristalelor de apa"

Oracolul cristalelor de apa
Oracolul cristalelor de apa

Oracolul cristalelor de apa


Conţine 48 de lamele cu fotografii minunate ale cristalelor de apă şi o cărticică cu instrucţiuni de folosire a acestor lamele.Dr. Masaru Emoto, autorul cărţii best-seller Mesajele ascunse din apă, a descoperit că moleculele de apă pot fi influenţate de gândurile, cuvintele şi sentimentele noastre. Când apa este îngheţată, cristalele formate relevă gândurile concentrate ce-au fost îndreptate asupra apei. Oracolul Cristalelor de Apă conţine 48 de fotografii excepţionale ale cristalelor de apă. Toate au menirea de a ne înnobila sufletul, de a...

Autor: Masaru Emoto
Traducator: prof. dr. Mihai POPESCU
ISBN: 78-973-87595-6-5
An apartie: 2007
Pagini: 24
Format: 9 x 12,5 cm
Pret : N/A
Descriere

Conţine 48 de lamele cu fotografii minunate ale cristalelor de apă şi o cărticică cu instrucţiuni de folosire a acestor lamele.Dr. Masaru Emoto, autorul cărţii best-seller Mesajele ascunse din apă, a descoperit că moleculele de apă pot fi influenţate de gândurile, cuvintele şi sentimentele noastre. Când apa este îngheţată, cristalele formate relevă gândurile concentrate ce-au fost îndreptate asupra apei. Oracolul Cristalelor de Apă conţine 48 de fotografii excepţionale ale cristalelor de apă. Toate au menirea de a ne înnobila sufletul, de a ne amplifica gândurile şi trăirile pozitive şi de a aduce în viaţa noastră pacea lăuntrică şi starea firească de bin

Oracolul cristalelor de apa  

Conţine 48 de lamele cu fotografii minunate ale cristalelor de apă şi o cărticică cu instrucţiuni de folosire a acestor lamele.Dr. Masaru Emoto, autorul cărţii best-seller Mesajele ascunse din apă, a descoperit că moleculele de apă pot fi influenţate de gândurile, cuvintele şi sentimentele noastre. Când apa este îngheţată, cristalele formate relevă gândurile concentrate ce-au fost îndreptate asupra apei. Oracolul Cristalelor de Apă conţine 48 de fotografii excepţionale ale cristalelor de apă. Toate au menirea de a ne înnobila sufletul, de a ne amplifica gândurile şi trăirile pozitive şi de a aduce în viaţa noastră pacea lăuntrică şi starea firească de bine.„Pe baza cercetărilor mele, am ajuns să cred că apa oceanelor păstrează amintirile tuturor făpturilor care trăiesc în ea şi că gheţarii de pe Pământ s-ar putea să conţină milioane de ani din istoria planetei. Apa circulă în jurul globului, trece prin trupurile noastre şi se răspândeşte în întreaga lume. Dacă am putea interpreta aceste informaţii cuprinse în memoria apei, am putea înţelege Cosmosul, minunile naturii şi însăşi viaţa.

Întotdeauna am subliniat faptul că energia înseamnă vibraţii, iar vibraţiile înseamnă viaţă. Cuvintele sunt vibraţii. Prin urmare, cuvintele exprimă viaţa. Cred că strămoşii noştri ştiau că totul începe prin vibraţii şi erau conştienţi că vibraţiile înseamnă viaţă, lumină şi sunet.

Cred că oamenii au creat cuvintele cu scopul de a desluşi aceste sunete şi de a le împărtăşi cu ceilalţi. Astfel, sunetele cuvintelor nu reprezintă nimic altceva decât un dar divin din partea naturii. Cristalele de apă ilustrează acest dar divin sub înfăţişarea lor minunată.

Apa este un mediu care primeşte şi înţelege chiar şi cele mai subtile vibraţii. Apa preia vibraţiile în mod firesc. Chiar şi atunci când aceste vibraţii sunt reprezentate de diferite caractere sau litere ce alcătuiesc limbajul, apa ne dezvăluie energia conţinută de aceste vibraţii prin formele cristalelor. Apa încearcă să ne comunice ceva. Emoţiile negative împiedică cristalizarea apei. Emoţiile pozitive îi permit să creeze forme hexagonale minunate.

Apa constituie aproape 70 la sută din trupurile noastre şi am o intuiţie că informaţiile din apă joacă un rol foarte important în edificarea sănătăţii noastre, precum şi în formarea atitudinii noastre faţă de lume şi a atitudinii lumii faţă de noi.

Am primit multe solicitări din partea cititorilor pentru a face afişe sau fotografii ale cristalelor de apă pe care le-am descoperit. Am ales să realizez un oracol cu cărţi pe care sunt reproduse fotografii ale cristalelor de apă, astfel încât cititorii mei să le poată folosi în viaţa lor, în scopuri practice. În acest pachet, sunt patruzeci şi opt de cărţi, împărţite în patru seturi de câte douăsprezece, astfel: Cărţi pentru Vindecare, Cărţi de Înţelepciune, Cărţi ale Puterii şi Cărţi ale Pământului.Cum să folosiţi cărţile

# Vă voi împărţăşi unele sugestii pentru cărţile cu cristale de apă şi vă încurajez să vă folosiţi creativitatea pentru a vă însuşi unele căi de utilizare, binevenite în viaţa dumneavoastră. Puteţi folosi fie partea pe care este scris un cuvânt, fie partea pe care se află imaginea unui cristal de apă. Alegeţi o carte care înseamnă ceva pentru dumneavoastră. Ar putea fi ceva ce vreţi să dezvoltaţi în propria viaţă, să înţelegeţi mai bine, să vă vindecaţi, să dobândiţi cinste, stimă, onoruri.

# Folosiţi o carte pentru meditaţie focalizată – timp de o zi, o săptămână, cât de mult timp doriţi.

# Puneţi o carte sub paharul dumneavoastră cu apă, fie cu partea pe care este scris cuvântul, fie cu cea pe care se află imaginea cristalului de apă.

# Puneţi un pahar cu apă peste imaginea cristalului de apă cu energia armonizată de pe cartea aleasă.

1. Amintiţi-vă un moment în care aţi simţit emoţia pozitivă legată de cuvântul tipărit pe carte.

2. Aşezaţi mâinile în poziţia tradiţională de rugăciune şi spuneţi: „Apă, te iubesc. Apă, îţi mulţumesc. Apă, te respect.” (Sau puteţi să-i adresaţi orice cuvânt sau orice imagine a unui aspect fizic cu care doriţi să-l înlocuiţi.)

3. Practicaţi un minut de meditaţie. Meditaţia, sau intrarea în starea de „nefiinţă”, purifică şi scurtează unda vibraţională, permiţând intenţiei stabilite de dumneavoastră să pătrundă în ceea ce eu numesc câmpul cosmic.

4. Beţi apa cu un sentiment de recunoştinţă.

# Puneţi cărţile pe care sunt tipărite cuvintele Iubire şi Recunoştinţă pe peretele băii, pentru a îmbunătăţi energia hado a apei (Hado este o energie subtilă, care există în toate lucrurile, o energie a vindecării, a stării fireşti de sănătate şi a descoperirii adevăratelor potenţe ale sufletului. Explicaţie reluată din Masaru EMOTO Viaţa secretă a apei, Braşov, Editura Adevăr Divin, 2007, pagina 19). Puneţi alte imagini cu cristale de apă în alte zone ale spaţiului de locuit sau de muncă pentru a potenţa atmosfera.

# În grup, concentraţi-vă asupra unui curs de apă sau asupra unei suprafeţe de apă aflate aproape sau departe de dumneavoastră, pe care doriţi să o influenţaţi pozitiv. În grup, transmiteţi apei dragoste şi mulţumiri. Vizitaţi website-ul dedicat Proiectului meu „Dragoste şi Mulţumiri adresate Apei”, care se desfăşoară în fiecare an, în ziua de 25 Iulie.
# Spuneţi o Rugăciune adresată Apei. Puneţi un pahar cu apă pe o masă din bucătărie, din sufragerie sau din altă cameră. Spuneţi apei cu delicateţe: „Te iubesc” şi „Mulţumesc”. În acelaşi timp, vizualizaţi că toată apa de pe Pământ este interconectată. Puteţi practica acest exerciţiu cu copiii, cu familia şi cu prietenii. Iubirea şi mulţumirile vor fi transmise întregii cantităţi de apă de pe Pământ, prin apa din paharul aflat pe masa dumneavoastră.Cărţile pentru Vindecare

1. Energia Hado a Glandelor Suprarenale (Alinare/Eliminare). „Mă inspiri”.

2. Energia Hado a Epifizei (Glanda Pineală) (Pasiune/Letargie). „Chei către Inima Mea”.

3. Energia Hado a Creierului (Bunătate/Egoism). „Boemul”.

4. Energia Hado a Plămânului (Recunoştinţă/Nerecunoştinţă). „În întuneric”.

5. Energia Hado a Emisferei Cerebrale Drepte (Creativitate/Lipsă de imaginaţie). „Imi amintesc”.

6. Energia Hado a Sistemului Nervos Autonom (Afecţiune/Ură). „Gingăşie”.

7. Energia Hado a Craniului (Pacea Minţii/Teama de a pierde cotrolul de sine). „Noapte şi zi”.

8. Energia Hado a Timusului (Fericire/Nefericire). „Încă o dată”.

9. Energia Hado a Pancreasului (Simpatie/Mila de sine). „Lumina stelelor”.

10. Energia Hado a Circulaţiei Sângelui (Legătură Armonioasă/Stres în Relaţiile Umane). „Înger”.

11. Apă de la Lourdes. (Iubire). Plină cu iubirea şi cu energia înălţătoare a Fecioarei Maria, se spune că această apă ajută la vindecarea emoţiilor negative. (Fără piesă muzicală).

12. Energia Hado a Vindecării (Alinare). Se spune că acest cristal de apă conţine informaţii şi energii care alină afecţiunea. (Fără piesă muzicală).Cărţi ale Puterii

1. Prosperitate

2. Speranţă

3. Iubire şi mulţumiri

4. Îţi mulţumesc

5. Rugăciune

6. Spirit

7. Onestitate

8. Pace

9. Eternitate

10. Afecţiune şi Recunoştinţă

11. Respect

12. Încredere
Cărţi de Înţelepciune

1. Fericire.

2. Pacea minţii.

3. Iubirea de sine.

4. Emoţie.

5. Înţelepciune.

6. Adevăr.

7. Veneraţie.

8. Armonie.

9. Rezonanţă.

10. Iubire pentru Întreaga Omenire.

11. Suflet.

12. Înţelepciune şi Compasiune.Cărţi ale Pământului

1. Primăvara.

2. Vara.

3. Toamna.

4. Iarna.

5. Soarele.

6. Pământul.

7. Delfinul.

8. Apa din izvorul Sambu-Ichi Yasui.

9. Machu Picchu.

10. Stonehenge.

11. Pădurile ecuatoriale.

12. Reciful de coral.”Masaru Emoto

- mai multe detalii -

Pentru moment cartea nu este disponibila. Va rugam reveniti pentru a-i verifica disponibilitatea iar pana atunci va recomandam cartile din tabul alaturat.

Nu uitati sa consultati si sectiunea de carti electronice (eBooks - de pe cele mai populare siteuri) de mai jos!

Culori si numere

Pret de la: 8.5 RON
Autor: Louise L. Hay
ISBN: 978-606-8420-75-2
An aparitie: 2015   Pagini: 68   Format: 13 x 20 x 0,4
Categorie: Stiintifice

Postul - Un miracol

Pret de la: 31.5 RON
ISBN: 978-606-8080-98-7
An aparitie: 2013   Pagini: 423   Format: 13 x 20

Slabeste Garantat cu Fitness SuperSlim

Pret de la: 69 RON
Autor: Lungu Gabriel
ISBN: 978-73-7719-85-0
Editura: ROVIMED
An aparitie: 2010   Pagini: 250  

365 DE MASINI PE CARE TREBUIE SA LE CONDUCI

Pret de la: 75 RON
ISBN: 9786065130661
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2009   Pagini: 320   Format: 165 x 210 mm
Categorie: Stiintifice

38 de intrebuintari pentru un sot

Pret de la: 20 RON
ISBN: House of Guides 62
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2008   Pagini: 76   Format: 170x190 mm

50 de sfaturi pentru ingrijirea cainelui

Pret de la: 14 RON
Autor: Arden Moore
ISBN: House of Guides 115
Editura: HOUSE OF GUIDES
Pagini: 146   Format: 130x200 mm
Categorie: Stiintifice , Stiintifice

50 de sfaturi pentru ingrijirea pisicii

Pret de la: 14 RON
Autor: Arden Moore
ISBN: House of Guides 116
Editura: HOUSE OF GUIDES
Pagini: 146   Format: 130x200 mm
Categorie: Stiintifice , Stiintifice

600 de sfaturi pentru vanatori

Pret de la: 69.9 RON
ISBN: 6786068527994
Editura: Editura Casa
An aparitie: 2016   Pagini: 256  
Categorie: Stiintifice , Stiintifice

7 raspunsuri unui procuror

Pret de la: 20 RON
ISBN: InfoData 35
Categorie: Stiintifice
Scrie recenzia sau spune-ne opiniile tale despre 'Oracolul cristalelor de apa'.
Cu ce ai ramas citind aceasta carte?

Carti electronice - eBooks
Cartea pe care o cauti
Partenerul saptamanii
Editura Adantis a aparut in lumea editoriala romaneasca din dorinta de a aduce iubitorilor de carte titluri noi si captivante care sa-i ajute sa-si descopere adevarata personalitate, cea de dincolo de barierele impuse de societatea actuala, si sa traiasca in armonie, intr-o lume mai buna.
Recomandari

Paste - 60 de retete epatante

Pret de la: 10 RON
Autor: Marie Claire
ISBN: House of Guides 27
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2008   Pagini: 128   Format: 165x235 mm
Categorie: Arta , Arta

FLUTURII. MICA ENCICLOPEDIE

Pret de la: 37.9 RON
Autor: Tudor Cozari
ISBN: 978-9975-61-4825
Editura: ARC
An aparitie: 2008   Pagini: 160   Format: 125 x 195 mm
Categorie: Arta , Arta

Analiza financiara, Bugetele firmei, Cash flow, Lichiditati, Controlling CD

Pret de la: 142.79 RON
ISBN: 978-973-722-622-8
Editura: RENTROP&STRATON
An aparitie: 2011   Format: CD
Categorie: Arta , Arta , Arta , Arta , Arta , Arta , Arta , Arta

Istoria Bisericii Ortodoxe Romane

Pret de la: 38.25 RON
ISBN: 973-616-067-x
An aparitie: 2006   Pagini: 528   Format: 3 x 15 x 21 cm
Categorie: Arta , Arta , Arta , Arta , Arta

BUCURESTI-ARHIPELAG

Pret de la: 70 RON
ISBN: 978-973-7841-40-7
Editura: COMPANIA
Pagini: 112   Format: 23,5 x 28,5 cm; album brosat
Categorie: Arta , Arta , Arta , Arta , Arta

Bunul-gust. Suntem ceea ce ne place

Pret de la: 10 RON
ISBN: House of Guides 108
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2008   Pagini: 208   Format: 140x205 mm
Categorie: Arta , Arta