Home >> Carti >> GHIDUL GASTRONOMIC AL ROMANIEI - BUCATARIA MODERNA

Cartea "GHIDUL GASTRONOMIC AL ROMANIEI - BUCATARIA MODERNA"

GHIDUL GASTRONOMIC AL ROMANIEI - BUCATARIA MODERNA
GHIDUL GASTRONOMIC AL ROMANIEI - BUCATARIA MODERNA

GHIDUL GASTRONOMIC AL ROMANIEI - BUCATARIA MODERNA


Volumul de Bucătărie modernă, ca parte a Ghidului Gastronomic al României, prezintă o bucătărie savuroasă, de multe ori cu aromă istorică, reunind reţete din toate categoriile (Antreuri şi gustări, Borşuri, ciorbe, supe, Feluri principale, Salate şi garnituri, Sosuri), fără a-i uita pe vegetarieni ori pe cei cu diverse afecţiuni (cardiace, hepatice, renale, gastrice). Preparatele sunt pentru toate gusturile, transmise printr-o tradiţie viguroasă, aparţinând, în acelaşi timp, unei bucătării deschisă înnoirilor. Aceste tendin&...

ISBN: 9786065131279c
Editura: HOUSE OF GUIDES
An apartie: 2010
Pagini: 174
Format: 220 x 190 mm
Pret : N/A
Descriere

Volumul de Bucătărie modernă, ca parte a Ghidului Gastronomic al României, prezintă o bucătărie savuroasă, de multe ori cu aromă istorică, reunind reţete din toate categoriile (Antreuri şi gustări, Borşuri, ciorbe, supe, Feluri principale, Salate şi garnituri, Sosuri), fără a-i uita pe vegetarieni ori pe cei cu diverse afecţiuni (cardiace, hepatice, renale, gastrice). Preparatele sunt pentru toate gusturile, transmise printr-o tradiţie viguroasă, aparţinând, în acelaşi timp, unei bucătării deschisă înnoirilor. Aceste tendinţe sunt ilustrate prin prezentarea unor preparate mo­derne, care răspund atât curiozităţii românilor, cât şi memoriei lor gustative. În prezent, alături

GHIDUL GASTRONOMIC AL ROMANIEI - BUCATARIA MODERNA  

Volumul de Bucătărie modernă, ca parte a Ghidului Gastronomic al României, prezintă o bucătărie savuroasă, de multe ori cu aromă istorică, reunind reţete din toate categoriile (Antreuri şi gustări, Borşuri, ciorbe, supe, Feluri principale, Salate şi garnituri, Sosuri), fără a-i uita pe vegetarieni ori pe cei cu diverse afecţiuni (cardiace, hepatice, renale, gastrice). Preparatele sunt pentru toate gusturile, transmise printr-o tradiţie viguroasă, aparţinând, în acelaşi timp, unei bucătării deschisă înnoirilor. Aceste tendinţe sunt ilustrate prin prezentarea unor preparate mo­derne, care răspund atât curiozităţii românilor, cât şi memoriei lor gustative. În prezent, alături de preparatele tradiţionale, găsim în bucătăria românilor foarte multe preparate cunoscute pe plan internaţional şi care câştigă tot mai mulţi adepţi, îndeosebi în conjunctura actualei deschideri a României. În acest context, bucătăria românească trebuie să-şi păstreze sortimentele tradiţionale, dar să realizeze, în acelaşi timp, produse care să răspundă obiceiurilor alimentare ale noilor categorii de consumatori.



În final, ne face plăcere să amintim faptul că "Ghidul Gastronomic al României" a fost desemnat ca fiind cea mai bună lucrare pe anul 2009 din România la secţiunea "Easy Recipes" de către Gourmand World Cookbook Awards, fiind astfel nominalizată să participe la titlul de cea mai bună carte de bucătărie din lume, alături de alţi 50 de competitori.

- mai multe detalii -

Pentru moment cartea nu este disponibila. Va rugam reveniti pentru a-i verifica disponibilitatea iar pana atunci va recomandam cartile din tabul alaturat.

Nu uitati sa consultati si sectiunea de carti electronice (eBooks - de pe cele mai populare siteuri) de mai jos!

Postul - Un miracol

Pret de la: 31.5 RON
ISBN: 978-606-8080-98-7
An aparitie: 2013   Pagini: 423   Format: 13 x 20

100% legume

Pret de la: 27.93 RON
ISBN: LHR 38
Editura: Editura LHR

101 sfaturi de nutritie pentru persoanele cu diabet

Pret de la: 18.5 RON
ISBN: House of Guides 46
Editura: HOUSE OF GUIDES
Pagini: 144   Format: 165x235 mm

69 de retete celebre si povestile lor

Pret de la: 27.93 RON
Autor: Mihai Matei
ISBN: LHR 37
Editura: Editura LHR
Categorie: Stiintifice , Stiintifice

77 DE RETETE CELEBRE SI POVESTILE LOR

Pret de la: 31.5 RON
Autor: Colectiv
ISBN: 9786065131293
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2010   Pagini: 128   Format: 165 x 235 mm

ALIMENTAŢIA SUGARULUI

Pret de la: 10.8 RON
ISBN: 973-653-511-8
Editura: CORINT
An aparitie: 2003   Pagini: 152   Format: 13 x 20 cm

ALIMENTATIA COPILULUI

Pret de la: 29.5 RON
ISBN: House of Guides 131
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2009  

Alimentatia inteligenta

Pret de la: 20 RON
ISBN: 9789731014999
An aparitie: 2011   Pagini: 375   Format: N/A

Alimentatia omului sanatos si a omului bolnav. Recomandari pentru cele mai diverse cazuri de boala

Pret de la: 28.8 RON
ISBN: 978-9975-61-4658
Editura: ARC
An aparitie: 2008   Pagini: 356   Format: 166 X 240 mm

ALIMENTATIA SANATOASA A FAMILIEI MODERNE

Pret de la: 30 RON
ISBN: 978-973-86638-8-1
Editura: SOLARIS PRINT
An aparitie: 2005   Pagini: 428   Format: 13 X 20 cm
Scrie recenzia sau spune-ne opiniile tale despre 'GHIDUL GASTRONOMIC AL ROMANIEI - BUCATARIA MODERNA'.
Cu ce ai ramas citind aceasta carte?

Carti electronice - eBooks
Cartea pe care o cauti
Partenerul saptamanii
Editura Adantis a aparut in lumea editoriala romaneasca din dorinta de a aduce iubitorilor de carte titluri noi si captivante care sa-i ajute sa-si descopere adevarata personalitate, cea de dincolo de barierele impuse de societatea actuala, si sa traiasca in armonie, intr-o lume mai buna.
Recomandari

Puterea curativa a vinului

Pret de la: 23.5 RON
ISBN: House of Guides 48
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2007   Pagini: 152   Format: 140x205 mm

Hair by Marie Claire

Pret de la: 20 RON
ISBN: House of Guides 95
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2008   Pagini: 192   Format: 210x255 mm
Categorie: Manuscrise

DE CE FAC OAMENII INTELIGENTI LUCRURI PROSTESTI CU BANII

Pret de la: 25 RON
ISBN: 9786065130579
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2009  
Categorie: Manuscrise

BEBELUSUL - MANUAL DE UTILIZARE

Pret de la: 39.5 RON
ISBN: 9786065130968
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2009   Pagini: 224   Format: 127 x 177,8 mm
Categorie: Manuscrise , Manuscrise

Slabeste Garantat cu Fitness SuperSlim

Pret de la: 69 RON
Autor: Lungu Gabriel
ISBN: 978-73-7719-85-0
Editura: ROVIMED
An aparitie: 2010   Pagini: 250