100% legume este singurul compendiu de legume şi reţete de pe piaţa scris de oameni care se ocupă activ cu creşterea, recoltarea şi prepararea legumelor în mod natural.
Reţetele din cartea pe care o ai în faţă înseamnă mai mult decât suma ingredientelor din care sunt alcătuite. Sunt 180 de reţete scrise cu grija, cu a...
Inca o carte de bucate? Da, dar nu una oarecare. Scrisa de un maestru bucatar, cartea este extrem de practica: ofera cantitati precise si timpi exacti de preparare, iar limbajul nu este "asezonat" cu termeni specifici de bucatarie, ceea ce face extrem de facil gatitul chiar si pentru barbati. Mancarurile nu sunt greu de preparat si satisf...
Iată în sfârşit cartea de bucate perfectă pentru oamenii ocupaţi! Toată lumea ştie că ritmul trepidant al vieţii din ziua de azi lasă foarte puţin timp liber; iar pe acesta unde să-l folosim mai întâi şi cui să-l dedicăm: familiei, prietenilor, hobbyului, relaxării sau gătitului? Exceptând situaţiile în care acesta...
69 de reţete celebre şi poveştile lor este cartea pasionatului de gastronomie. Nu există restaurant cu pretenţii în al cărui meniu să nu se regăsească măcar câteva din aceste reţete aflate de mult pe lista scurtă a patrimoniului gastronomic mondial.
Dacă îţi place să descoperi şi să experimentezi cele mai cunos...
Beef Wellington era unul dintre preparatele favorite ale lui Richard Nixon, dar si preferatul ducelui de Wellington, cel care l-a invins pe Napoleon la Waterloo, in 1815.
Carpaccio a fost inventat la faimosul Harry'Bar din Venetia, atunci cand o contesa, clienta fidela, a spus ca medicul ei i-a recomandat sa manance doar c...
Urmati programe de alimentatie sanatoasa si hranitoare, fara sa va pierdeti timpul calculand caloriile, cantarindu-va sau masurandu-va. Descoperiti o serie de retete delicoase si simple care pot fi adaptate pentru serviciu, families au petreceri. Slabiti garantat, fara sa va infometati intre 2,5-3 kilograme pe saptamana.
O fi primavara un anotimp „zgarcit“ in legume si fructe tocmai culese din gradina, dar toata explozia naturii ne indeamna parca mai mult ca oricand sa adunam in farfurii cat mai multe „verzituri“ morcovi si cartofi noi, ridichi, mazare, verdeturi de toate felurile, pana si frunze de sfecla, abia le asteptam si vrem sa profitam de...
Fiecare anotimp este ca un joc care ne supune pe toti unor provocari, pentru a trece la nivelul urmator. Daca suntem flexibili si suficient de inteligenti incat sa profitam de resursele pe care le ofera aceste anotimpuri, vom sti cum sa ne adaptam mai usor si cum sa facem fata la caldura excesiva a verii, la frigul extrem al iernii sau la...
Fiecare anotimp este ca un joc care ne supune pe toţi unor provocări, pentru a trece la nivelul următor. Dacă suntem flexibili şi suficient de inteligenţi încât să profităm de resursele pe care le oferă aceste anotimpuri, vom şti cum să ne adaptăm mai uşor şi cum să facem faţă la căldura excesivă a verii, la frigul ex...
Acest volum al seriei Anotimpuri Gastronomice aduce cititorilor 82 de reţete care imbina ingrediente specifice anotimpului rece. Desigur, autoarea nu s-a limitat la ce se gasea in piata iarna pe vremea bunicii, ci propune reţete care includ o multitudine de fructe si legume, existente gratie importurilor, dar si foarte necesare unei ali...
'Am scris cartea despre bolile copilariei determinat de constatarea ca mai toate cartile elaborate de specialisti sunt greu intelese de oamenii cu o pregatire modesta si ca multe dintre acestea ignora aportul si implicarea spiritului in starea de sanatate si procesul de vindecare a bolilor si suferintelor. Remediile pe care le propun nu...