Home >> Carti >> Contaminarea chimicã a alimentelor în România, în 2001, vol. 1

Cartea "Contaminarea chimicã a alimentelor în România, în 2001, vol. 1"

Contaminarea chimicã a alimentelor în România, în 2001, vol. 1
Contaminarea chimicã a alimentelor în România, în 2001, vol. 1

Contaminarea chimicã a alimentelor în România, în 2001, vol. 1

în 2001, vol. 1

Referent ştiinţific: Dr. Marieta Vasilov

Consilier editorial: Prof.univ.dr.ing. Emanoil Bârsan


Lucrarea de faţã este prima sintezã naţionalã privind “Contaminarea chimicã a produselor alimentare din România”, elaboratã în colaborare cu specialiştii din cele patru zone teritoriale ale României, Ardeal, Banat, Moldova şi Muntenia.


Aceastã amplã lucrare cuprinde în paginile sale aspecte ale contaminãrii chimice a alimentelor din România, în anul 2001, cu nitraţi/nitriţi, metale grele şi reziduuri de pesticide o...

Autor: Carmen Hura
ISBN: 973-8188-19-9
Editura: CERMI
An apartie: 2002
Pagini: 322
Format: Academic
Pret : N/A
Descriere

Referent ştiinţific: Dr. Marieta Vasilov

Consilier editorial: Prof.univ.dr.ing. Emanoil Bârsan


Lucrarea de faţã este prima sintezã naţionalã privind “Contaminarea chimicã a produselor alimentare din România”, elaboratã în colaborare cu specialiştii din cele patru zone teritoriale ale României, Ardeal, Banat, Moldova şi Muntenia.


Aceastã amplã lucrare cuprinde în paginile sale aspecte ale contaminãrii chimice a alimentelor din România, în anul 2001, cu nitraţi/nitriţi, metale grele şi reziduuri de pesticide organoclorurate, structuratã în cinci capitole.

Primul capitol prezintã aspecte generale privind contaminarea chimicã a alimentelor evidenţiind sursele şi posibilitãţile de contaminare a p

Contaminarea chimicã a alimentelor în România, în 2001, vol. 1  

Referent ştiinţific: Dr. Marieta Vasilov

Consilier editorial: Prof.univ.dr.ing. Emanoil Bârsan


Lucrarea de faţã este prima sintezã naţionalã privind “Contaminarea chimicã a produselor alimentare din România”, elaboratã în colaborare cu specialiştii din cele patru zone teritoriale ale României, Ardeal, Banat, Moldova şi Muntenia.


Aceastã amplã lucrare cuprinde în paginile sale aspecte ale contaminãrii chimice a alimentelor din România, în anul 2001, cu nitraţi/nitriţi, metale grele şi reziduuri de pesticide organoclorurate, structuratã în cinci capitole.

Primul capitol prezintã aspecte generale privind contaminarea chimicã a alimentelor evidenţiind sursele şi posibilitãţile de contaminare a produselor alimentare precum şi principalii contaminanţi chimici şi efectele lor asupra sãnãtãţii publice. Acest capitol se încheie cu evidenţierea experienţei acumulate, de-a lungul a 20 de ani de activitate, în acest domeniu, a evaluãrii contaminãrii chimice a produselor alimentare, de autoare.

În capitolul doi este prezentatã metodologia studiului precum şi concentraţiile maxime admise de contaminanţi chimici în produse alimentare. În capitolul 3 sunt prezentaţi principalii contaminanţi chimici din produsele alimentare analizate, în anul 2001, în judeţele care au participat la acest studiu, iar în capitolul 4 sunt prezentate aspecte comparative ale rezultatelor obţinute în cele patru zone ale României. În acest capitol se evalueazã contaminanţii chimici (nitraţi/nitriţi, metale grele, pesticide organoclorurate) gãsiţi în produsele alimentare analizate, pe judeţe, pe zone, pe grupe de produse alimentare şi pe produse.

Sinteza naţionalã se încheie cu concluzii generale evidenţiate în capitolul 5 precum şi cu o bibliografie amplã.

- mai multe detalii -

Pentru moment cartea nu este disponibila. Va rugam reveniti pentru a-i verifica disponibilitatea iar pana atunci va recomandam cartile din tabul alaturat.

Nu uitati sa consultati si sectiunea de carti electronice (eBooks - de pe cele mai populare siteuri) de mai jos!

Aspecte privind evaluarea durabilitatii betonului armat

Pret de la: 25 RON
ISBN: 978-973-667-383-2
Editura: CERMI
An aparitie: 2010   Pagini: 200   Format: 17x24 cm.

Automobilul

Pret de la: 39.9 RON
ISBN: 973-675-127-9
Pagini: 64   Format: 320x240mm

Biofizica si imagistica medicala

Pret de la: 25 RON
ISBN: 978-973-667-402-0
Editura: CERMI
An aparitie: 2011   Pagini: 146   Format: 21x29,7

BOLILE PARAZITARE ALE FICATULUI LA ANIMALE

Pret de la: 19 RON
ISBN: 973-8278-23-6
Editura: Editura ALFA
Pagini: 150   Format: Academic
Categorie: Stiintifice , Stiintifice

CAMPUL ELECTRIC INTENS, FACTOR ECOLOGIC IN METALURGIA FIERULUI

Pret de la: 22 RON
ISBN: 973-9425-61-5
Editura: EMIA
Pagini: 250   Format: B5

Carte de test

Pret de la: 32 RON
ISBN: test
Editura: CERMI
An aparitie: 2007   Pagini: 100  
Categorie: Stiintifice , Stiintifice

Ce sunt si cum se calculeaza sansele

Pret de la: 75 RON
ISBN: 9789738866256
Editura: INFAROM
An aparitie: 2008   Pagini: 300   Format: 6 x 9 inci

Chemical contaminants in food and human body

Pret de la: 12 RON
Autor: Carmen Hura
ISBN: 973-8188-01-6
Editura: CERMI
An aparitie: 2002   Pagini: 130   Format: Academic

Contaminanţi chimici în produse alimentare, 1980- 2000

Pret de la: 25 RON
Autor: Carmen Hura
ISBN: 973-8000-91-2
Editura: CERMI
An aparitie: 2001   Pagini: 268   Format: academic

Contaminarea chimicã a alimentelor în România, în 2002, vol. 2

Pret de la: 20 RON
Autor: Carmen Hura
ISBN: 973-8188–90-3/973-8188-91-1
Editura: CERMI
An aparitie: 2003   Pagini: 264   Format: Academic, 24cm

Contaminarea chimicã a alimentelor în România, în 2003, vol. 3

Pret de la: 20 RON
Autor: Carmen Hura
ISBN: 973-667-079-1
Editura: CERMI
An aparitie: 2004   Pagini: 235   Format: Academic

Contaminarea chimicã a alimentelor în România, în 2004, vol. 4

Pret de la: 15 RON
Autor: Carmen Hura
ISBN: 973–667-142-9
Editura: CERMI
An aparitie: 2004   Pagini: 163   Format: Academic
Scrie recenzia sau spune-ne opiniile tale despre 'Contaminarea chimicã a alimentelor în România, în 2001, vol. 1'.
Cu ce ai ramas citind aceasta carte?

Carti electronice - eBooks
Cartea pe care o cauti
Partenerul saptamanii
Editura Adantis a aparut in lumea editoriala romaneasca din dorinta de a aduce iubitorilor de carte titluri noi si captivante care sa-i ajute sa-si descopere adevarata personalitate, cea de dincolo de barierele impuse de societatea actuala, si sa traiasca in armonie, intr-o lume mai buna.
Recomandari

Cancerul mamar

Pret de la: 10 RON
ISBN: V&S 6
An aparitie: 2008   Pagini: 142   Format: N/A; 154 g

Cum poti deveni somelier? - Învata arta degustarii în 10 lectii

Pret de la: 29.5 RON
ISBN: 9786065130999
Editura: HOUSE OF GUIDES
An aparitie: 2009   Pagini: 232   Format: 140 x 205 mm
Categorie: Alimentatie , Alimentatie

De ce serpii BOA nu au venin?

Pret de la: 15.5 RON
ISBN: 978-9975-61-4665
Editura: ARC
An aparitie: 2009   Pagini: 24   Format: 265 x 265 mm
Categorie: Alimentatie , Alimentatie

Inimaginabil - Cine a supravietuit dezastrelor si de ce

Pret de la: 14.45 RON
Autor: Amanda Ripley
ISBN: 978-606-51-3039-7
Editura: Editura LHR
An aparitie: 2009   Pagini: 270   Format: 155x230 mm
Categorie: Alimentatie , Alimentatie