Pastele, suntem nebuni dupa ele! Si sunt un milion de moduri de a le prepara si de a le servi. Aceasta lucrare prezinta 60 de retete usor de realizat si relativ ieftine. Astfel poti savura de la spaghete, tagliatelle, penne, macaroane, pana la paste-fantezie, lasagna si paste umplute. De la cele mai simple, pana la cele mai sofisticate, s...
Iată în sfârşit cartea ce adună la un loc cele mai gustoase reţete de paste şi risotto!
Este cartea de care aveai nevoie de fiecare dată când te gândeai cât poate să fie de complicat să pregăteşti una dintre mâncărurile pe care le serveai în oraş.
De numeroase feluri şi preparate în numeroase moduri, pastel...
Invierea Domnului este pentru crestinii ortodocsi cea mai importanta sarbatoare, de reintalnire cu traditiile, prilej de bucurie, de reunire cu familia si cu toti cei dragi. Si, romani fiind, este si un motiv de rasfat gastronomic. Iata de ce volumul Pastele la Romani aduna laolalta atat povestea sfintei sarbatori, cu simbolurile ei si in...
Peste in stil mexican... Crap in crusta aromata... Cocteil de creveti... Scoici in sos de vin... Dorada cu mustar si smantana...
Putini sunt cei ale caror papile olfactive nu tresar de placere la mirosul apetisant al unui peste pe gratar. Pe de alta parte, toti nutritionistii nu mai contenesc recomandandu-ne sa mancam cat mai des pes...
Un ziarist care a circulat prin ţară şi prin lume şi a descoperit multe din mîncărurile celebre ale planetei ajunge să le gătească pentru prieteni. Acesta este doar pretextul care a dus la apariţia acestei cărţi cu 33 de reţete care se pot prepara cam în 15 minute. „Plăcerea de a găti“ este doar o componentă de...
Retetele care insotesc povestioarele sunt o mostenire de la bunicute, strabunicute si matusi. Toate sunt gata sa fie puse la incercare si, in vreme ce asteptam sa se rumeneasca puiul cu ananas sau prajiturica "Amor", ne putem omori timpul citind istorisirile unui arici tras pe sfoara de un tipar, sau ale unui melc pus pe reflectii existen...
« Bogat amestec mai e şi Transilvania ! Aproape o Europă în miniatură, căci din Banat pînă în Maramureş s-au tot pus laolaltă români, maghiari, saşi, secui, şvabi, sîrbi, evrei, ucraineni etc. Şi au trăit împreună mai paşnic sau mai duşmănos, după cu...
Prepararea mezelurilor presupune anumite cunoştinţe de bază, motiv pentru care o asemenea îndeletnicire este practicată în special de profesioniştii în domeniu. În această carte, scrisă pe înţelesul tuturor, autorul se adresează nu doar măcelarilor profesionişti, pentru îmbogăţirea şi desăvârşirea cunoştinţelor ac...
Aripioare Buffalo, Salata de legume fripte, Somn fript cu sos dulce-picant, Pui pe cutie de bere, Cotlete de miel cu mustar, Vinete fripte cu sos de iaurt si menta, Frigarui de creveti si legume...
Prepararea carnii la gratar a evoluat, de la o solutie de gatit in zilele de vara, la o adevarata pasiune a milioane de oameni de pretuti...
Brioşe cu legume, Ciorbă mexicană în bol de pâine, Mâncare din felii de varză, Ravioli cu legume, Budincă de vinete, Prăjitură cu cacao şi mere… peste 90 de reţete ovo-lacto-vegetariene sau strict vegetariene, numai bune de a fi savurate de către întreaga familie.
„Preparate vegetariene” nu este un volum uti...
„Această carte este revoluţionară! Distruge toate miturile care cauzează boli şi confuzie în societatea noastră. Rip este direct, succint şi atent în oferirea informaţiilor care vă vor salva viaţa. Înarmaţi-vă cu cunoştinţe şi reţete vegetariene delicioase!” — Lindsay Nixon, autoarea seriei de cărţi The Happ...